24 Mart 2018 09:48 | Son Güncelleme: 24 Mart 2018 09:48

Beşiktaş'tan Quaresma kararı! Dünya Kupası'ndan sonra...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Ricardo Quaresma için gelen teklifleri Portekizli oyuncunun Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre değerinde meydana gelebilecek olası artış için beklemeye aldı.

Beşiktaş yönetimi, yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma için gelen teklifleri değerlendirmeye almıyor. Özellikle Çin kulüplerinin gözdesi olan Portekizli futbolcuya çok sayıda talip çıktığı belirtilirken, yönetimin şimdilik pazarlık masasına oturmaya yanaşmadığı kaydedildi.
 
Başkan Fikret Orman'ın bu konuda kendisini arayan menajerlere, "Dünya Kupası'ndan sonra gelin. Daha önce kimseyle görüşmeyeceğiz" dediği öğrenildi.
 
HEM REKLAM YAPACAK HEM PARA KAZANACAK
Portekiz Milli Takımı ile Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılacak olan Q7'nin bu sayede değerini daha da katlayacağını düşünen siyahbeyazlılar, bu nedenle aceleci davranmıyor.
 
Beşiktaş, yeni sezon öncesi 34 yaşında olan Quaresma'yı Çin'e satıp hem ismini geniş kitlelere duyurup reklam yapmayı hem de önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor.
 
Beşiktaş ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Quaresma, bu sezon forma giydiği 33 maçta 4 gol, 9 asistlik performans sergiledi. (Sabah)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE