29 Haziran 2017 09:42 | Son Güncelleme: 29 Haziran 2017 09:43

Beşiktaş ve Fenerbahçe Gabigol'ün peşinde

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin de uzun süredir peşinde olduğu İnter'in Brezilyalı oyuncusunun menajeriyle görüşecek, ardından İtalyan kulübüne teklifini sunacak.

Beşiktaş ile ezeli rakibi F.Bahçe, Jeremain Lens'ten sonra bu kez de Gabigol (Gabriel Barbosa) için karşı karşıya. Yarın İstanbul'a gelecek olan Brezilyalı oyuncunun menajeri Wagner Ribeiro önce sarı-lacivertli ardından da siyah-beyazlı yöneticilerle bir araya gelecek, 20 yaşındaki oyuncusunu en yüksek rakamı veren kulübe kiralayacak. Yapılan ilk ön görüşmelerde F.Bahçe, Gabigol için yıllık 3 milyon euro vermeyi taahhüt etti. Ribeiro'ya da 1 milyon euro danışmanlık ücreti. Inter'e ise kiralama bedeli olarak 3.5 milyon euro önerdi. 

KİRALAMAYA SICAK BAKIYORLAR

İnter'in istediği ise Gabigol'un, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymesi. İtalyan temsilcisi bu nedenle oyuncularının Beşiktaş'a gitmesine daha sıcak bakıyor. Beşiktaş'ın Gabigol için senelik 2 milyon euro, menajeri Ribeiro'ya ise 300 bin euro danışmanlık teklif ediyor. İnter'in Beşiktaş'tan istediği kiralama bedelinin ise 2 milyon euro olduğu ifade edildi. Inter, teknik direktör Spalletti'nin planları arasında yer almayan Gabigol'ü önce kiralayıp ardından satarak göndermek istiyor. Santos'tan 29.5 milyon euro'ya İnter'e transfer olmuş; ancak İtalya'da beklentileri karşılayamamıştı. 20 yaşındaki futbolcu 10 maçta toplam 183 dakika süre alıp sadece 1 gol atınca İnter'de gözden çıkarılacaklar arasına girdi.

Fotomaç

Diğer Haberler

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU