18 Ocak 2018 13:54 | Son Güncelleme: 18 Ocak 2018 13:56

Beşiktaş Slimani ile anlaştı gibi

İngiltere'ye çıkarma yapan Siyah-Beyazlılar, Cezayirli ünlü golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak için düğmeye bastı.

Beşiktaş Yönetimi, Atletico Madrid’in Gameiro için 20 milyon euro bonservis istemesi üzerine rotayı tamamen İslam Slimani’ye çevirdi. İngiliz kulübüyle yürütülen pazarlıklara hız veren siyah-beyazlıların, Leicester City’de top koşturan Iheanacho’nun yanı sıra West Ham’dan Chicharito ile de ilgilendiği belirlendi.

Everton’a gönderilen Cenk Tosun’un boşluğunu doldurmak için golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İngiltere pazarına odaklandı. 

Siyah-beyazlı yönetimin, Atletico Madrid’in Kevin Gameiro için 20 milyon euro bonservis bedeli istemesi üzerine görüşmeleri noktalayarak, rotayı tamamen Premier Lig’e çevirdiği aktarıldı. İspanyol ekibinin, başka kulüplerden de ciddi teklifler alan Gameiro’yu kiralamaya yanaşmaması, Beşiktaş için Leicester City forması giyen İslam Slimani seçeneğini ön plana çıkardı.

İslam Slimani’yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için İngiltere’ye çıkarma yapan siyah-beyazlıların, İngiliz kulübüyle pazarlıklara hız verdiği öğrenildi. Kartal’ın, Leicester City’de top koşturan Kelechi Iheanacho, Ahmet Musa ve Leonardo Ulloa ile de ciddi olarak ilgilendiği ifade edildi.

Beşiktaş’ın transfer gündemindeki bir diğer ismin ise West Ham United’da top koşturan Chicharito olduğu belirlendi. Siyah-beyazlıların, Meksikalı golcünün menajerleriyle bağlantı kurduğu öğrenildi.

(Milliyet)

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU