22 Ekim 2017 11:14 | Son Güncelleme: 22 Ekim 2017 11:18

Bafetimbi Gomis: Ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu bu maçta gösterebiliriz

Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Fenerbahçe maçı öncesinde takım arkadaşlarını motive edecek konuşma yaptı.

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın gözünün bu maçta olduğuna dikkat çeken Cim-Bom’un golcü ismi, “Galatasaray’ın ne kadar güçlü ve iyi bir takım olduğunu bu maçta gösterebiliriz” dedi. Karşılaşma 30 ülkede naklen yayınlanacak.

Galatasaray’da geride kalan 8 haftada 9 kez fileleri havalandıran Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe derbisinin Fransa da dahil birçok ülkede haftanın maçı olduğuna dikkat çekti, takım arkadaşlarını motive edecek bir konuşma yaptı. Fransız golcü, derbinin birçok ülkede yayınlanacağını hatırlatarak, “Her yönüyle iyi bir takımız. Kendimizi göstermek için güzel bir fırsat. Sadece Türkiye değil aynı zamanda Avrupa’nın gözü de bu maçta olacak. Galatasaray’ın ne kadar güçlü ve iyi bir takım olduğunu bu maçta gösterebiliriz. Çünkü biz böyle bir ekibiz. Bunu da sadece Türkiye’ye değil, herkese gösterelim” diye konuştuğu öğrenildi.
 
‘Çareleri yok’

Fransız golcü, takım halinde iyi mücadele etmeleri gerektiğinin altını çizerek, “Rakibimiz saygıyı hak ediyor. Hangi durumda buraya gelmelerinin çok önemi yok. Çünkü böyle maçların psikolojisi farklıdır. Bunu ben de siz de çok iyi biliyorsunuz. Derbi maçlarda kesinlikle her türlü sonuç olabilir. Üstelik çok iyi motive olacaklar. Çünkü başka çareleri yok. Fakat biz de kazanmak istiyoruz” dediği belirtildi.

Skorer

 

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ