22 Ağustos 2017 10:49 | Son Güncelleme: 22 Ağustos 2017 10:50

Aykut Kocaman: Futbol dışarıdan göründüğü kadar kolay değil

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçından sonra eleştirilere yanıt vererek 'İnanıyorum ki büyük bir aksilik olmazsa, şampiyon olacak bir kadro var burada' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 biten Trabzonspor maçı sonrası Milliyet’in sorularını yanıtladı.

Sarı-lacivertli ekibin deneyimli çalıştırıcısı, yapılan eleştirilere kesinlikle katılmadığını belirtirken, gelecek adına bir hayli umutlu konuştu.

“Benim gördüğüm fotoğraf başka. Takımda çok net bir ışık görünüyor, kaliteli ve isteyen bir ekip var” ifadelerini kullanan Teknik Direktör Aykut Kocaman şöyle devam etti:

Topal savunması

“Baktığınızda top 43 dakika oyunda kalmış. Bu 43 dakika içerisine 10 tane gol pozisyonu sığdırdık. Yüzde 65 top kontrolü bizde. Kale önünde Soldado’nun dokunamadığı top ve vurduğu kafa vuruşu, Skrtel’in iki tane kafa vuruşu ve Josef’in son dakikada kaçırdığı pozisyon var. Bu takıma Giuliano ve Soldado girecek, Fernandao 1 ay sonra aramıza katılacak. Böylece ön tarafı tamamlamış olacağız. Bu oyuncuların katılmasıyla daha farklı bir Fenerbahçe ortaya çıkacak. Sabrın ve anlayışın kalmadığı bir yerde olduğumu biliyorum. Camia 3 senedir şampiyonluktan uzak ve bunu çok istiyor. İnanıyorum ki büyük bir aksilik olmazsa, şampiyon olacak bir kadro var burada... Şampiyon biz olacağız...”

Mehmet Topal’ın pas yüzdesinin düşük olduğu yönündeki soru üzerine de Kocaman, “Trabzonspor orta sahasında Okay, Kucka gibi güçlü isimler vardı. Orta sahada onun üzerinde büyük bir baskı oluştu. Futbol dışarıdan göründüğü kadar kolay değil” değerlendirmesini yaptı.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Ümit Metin Yıldız