17 Şubat 2018 21:53 | Son Güncelleme: 17 Şubat 2018 21:54

Aykut Kocaman: Avrupa şampiyonu olabiliriz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası konuştu. İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"O OYUN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA TAŞIR"

İlk yarı kötü oynadıklarını hatırlatan ve Başakşehir maçındaki oyunu geliştirmelei halinde Avrupa şampiyonu olabileceklerini vurgulayan Aykut Kocaman, "Kazanmak için sahaya çıktık. Ligin ilk yarısında çok handikaplıydık. Artık özellikle içeride puan kaybetme lüksüzümün olmadığı maçları oynuyoruz. Oyunla ilgili konuşursak, bugün ilk yarı 1-3 olma ihtimali çok daha yüksekti. Geçen hafta Başakşehir karşısındaki oyunu biraz daha geliştirirsek, bu oyun bizi Avrupa şampiyonluğuna kadar taşır, bırakın Türkiye şampiyonluğunu. Birbirinden kopuk olursak, Alanyaspor'un şanssızlığı olur. İlk kez futbol şansı yanımızdaydı. Bunu bu sene ilk kez kullanıyorum. Ertesi hafta 2 tane atarız ama 3 tane yemişiz. İlk yarıdaki oyun tam anlamıyla buraya gidebilirdi. İkinci yarı, ilk yarıya göre toparlandık. Üçüncü gol rakibin oyuna asılma hırsını bitirdi. Maçla ilgili yorumum bunlar." dedi.

"İSMAİL HAZIR"

"Hasan Ali Kaldırım cezalı, Beşiktaş'ın kanatları güçlü, İsmail Köybaşı sakat bu size sıkıntı yaşatır mı?" sorusuna yanıt veren Aykut Kocaman, "Sen yorumu yaptın, başka ne ilave edeyim? Ancak öyle değil. İsmail'in sağlığında problem yok, 3 antrenman yaptı, riske etmemek için kadroya almadım Hafta içi problem yaşanmazsa, İsmail hazır. İsmail olmasa bile, daha evvel yaptığımız gibi kaleciler dışında 25 oyuncu var. Bir oyuncu arkadaşımız çıkıp görevini yapacaktır. Hayatın sonu gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı. (Sporx)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı