19 Ocak 2018 19:09 | Son Güncelleme: 19 Ocak 2018 19:11

Atiker Konyaspor'dan kupa eşleşmelerine ilişkin 'Seribaşı' eleştirisi

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finaldeki seribaşı uygulamasını eleştirdi.

Celalettin Çakıcı, Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki tesisinde  yapılan kura çekimi sonunda çeyrek finalde Galatasaray'la eşleşmelerini  değerlendirdi.

Geçen sezonun kupa şampiyonu olmalarına rağmen kuraya seribaşı olarak  giremediklerini dile getiren Çakıcı, çeyrek finalde Galatasaray karşısında tur  atlamak istediklerini anlatarak şunları kaydetti:

"Çeyrek finalde seribaşı sistemi bu yıl gündeme geldiği için maalesef  kupa şampiyonu özel bir şeye tabi tutulmadı. Bunun neden olduğunu bu statüyü  yapan arkadaşlar çok daha iyi biliyordur. Özellikle çeyrek finalde seribaşı  uygulamasının devam etmiş olması, planlama olarak büyük takımları finalde  oynatmaktır. O yönde ilerliyor. Biz son şampiyonuz. Hem Türkiye Kupası hem de  Süper Kupa şampiyonuyuz. Bunun devamını getirmek için büyük takımlarla  oynayacağımız ortadaydı."

Kupayı tekrar kazanmayı hedeflediklerini dile getiren Çakıcı, "Finalde  karşılaşabilirdik ancak çeyrek finalde geldi. Bu turu geçecek olursak rakibimiz  kim olursa olsun final hedefimiz var." diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE