21 Şubat 2018 22:23 | Son Güncelleme: 21 Şubat 2018 22:24

Arsenal scoutları şaşırdı! 'Oğuzhan nerede?'

İngiliz ekibi Arsenal, Beşiktaş'ın milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup'u izlemek için Almanya'daki Bayern Münih maçına scoutlarını gönderdi. Fakat yetkililer, Oğuzhan'ı izleme fırsatı bulamadı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş, Bayern Münih'e deplasmanda 5-0'lık skorla boyun eğerken İngiliz basınından karşılaşmaya dair bir iddia ortaya atıldı.

NOT ALAMADAN GERİ DÖNDÜLER

Arsenal, başarılı futbolcuyu izlemek için UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Almanya’da oynanan Bayern Münih maçına scoutlarını gönderdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Arsenal gözlemcileri Oğuzhan Özyakup için Allianz Arena’ydı.

Yetkililer, müsabakada süre almayan 25 yaşındaki futbolcuyu izleyemedi. Böylece Arsenal gözlemcileri, Bayern Münih karşılaşmasında Oğuzhan'la ilgili herhangi bir not alamadan geri döndü. Oğuzhan’ın, birkaç sezondur İngiliz ekibinin radarında olduğu belirtildi.

Arsenal altyapısında yetişen ve uzun süredir birçok takımın radarında olan Oğuzhan, bu sezon forma giydiği 27 resmi maçta 5 asist yaptı. Oğuzhan Özyakup, 2012 yılının yaz aylarında Arsenal’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı