18 Ocak 2018 10:27 | Son Güncelleme: 18 Ocak 2018 10:28

Alper Potuk'tan Aykut Kocaman'a söz! 'Ozan gibi olmayacağım hocam'

Ozan'ın kadro dışı kalması sonrası hocasıyla görüşen Alper Potuk, 'Artık magazin haberlerinde değil sahada boy göstereceğim' dedi.

Fenerbahçe'de bu sezona müthiş başlayan ancak sonrasında sakatlıklar nedeniyle formasını kaptıran Alper Potuk, ikinci yarıya kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Takım arkadaşı Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması sonrası gece gezmelerine dikkat etmeye başlayan Potuk'un, Hocası Kocaman ile yaptığı bire bir görüşmede söz verdiği ortaya çıktı. 27 yaşındaki milli futbolcunun hocasına, "Artık magazin haberleri içerisinde değil sahada kendimi göstereceğim" dediği ve bundan böyle kendisini futbola yüzde 100 olarak vereceğini söylediği öğrenildi. 

ONUNLA DIŞARI ÇIKMIYOR 

Alper Potuk'un sürekli birlikte geceleri dışarıya çıktığı Ozan Tufan ile ilişkisine dikkat ettiği kaydedildi. Yıldız futbolcunun, Ozan'ın kadro dışı kalmasının ardından Fenerbahçe formasının kıymetini daha iyi anladığı ve Sarı-Lacivertli kulüpte uzun yıllar forma giymek istediği için daha dikkatli olduğu belirtildi. Bu konuşma sonrası Kocaman da çok mutlu oldu.

(Akşam)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE