19 Mart 2018 18:20 | Son Güncelleme: 19 Mart 2018 22:13

'Allardyce'a önerim yeni sezonun inşasını Cenk Tosun'un üzerine kurması'

BBC analisti Garth Crooks, Everton Menajeri Sam Allardyce'a Stoke City'e karşı 2 gol atan Cenk Tosun konusunda tavsiyelerde bulundu.

Everton'ın Premier League'in son haftasında Stoke City'i 2-1 yendiği karşılaşmada 2 gol atan Cenk Tosun, Ada'da tüm dikkatleri üzerine çekti.

BBC'nin spor analisti ve eski futbolcu Garth Crooks, haftanın dikkat çekenleri içerisinde forvetler arasında Cenk Tosun'a da yer verdi.

Mohamed Salah ve Romelu Lukaku ile birlikte Cenk Tosun'u da kaleme alan Crooks, Everton Menajeri Sam Allardyce'a da tavsiyelerde bulundu.

Cenk'in gelecek sezon planlarında Everton'ın merkezinde olması gerektiğini söyleyen Crooks, ''Cenk Tosun, Goodison Park'a ilk çıktığında performansı beni ikna etmemişti. Cenk son dönemdeki parlayışı Sam Allardyce'ı da rahatlatmış ve artık düzenli oynama fırsatını doğurmuştur. Stoke City'e karşı o zor koşullarda iki gol atabilmek, doğal yeteneğin sonucu. Everton artık 40 puanda ve Allardyce gelecek sezonki kadro inşasına başlayabilir. Ona önerim bu kadro inşasını Cenk Tosun üzerine kurması'' ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun, Stoke City'e attığı 2 golle Everton'daki gol sayısını 4'e çıkarmayı başardı.

(Sporx)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız