17 Kasım 2017 11:30 | Son Güncelleme: 17 Kasım 2017 11:32

Ali Şafak Öztürk'ün Ali Koç'un listesine gireceği iddia edildi

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, gözyaşları içinde seçim kararı almıştı. Bunun nedeninin, kulübe tahsis edilen moloz döküm yerlerinden elde edilecek gelirin, belediye meclisince yarı yarıya düşürülmesi olduğu öne sürüldü.

Nasri, Menez, Maicon ve Vainqueur gibi dünya yıldızlarını Antalyaspor’a kazandıran başkan Ali Şafak Öztürk, önceki gün şok bir karar almıştı. Öztürk, kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını söyleyip, göz yaşları içinde, seçime gideceklerini açıklamıştı.

Herkesi şaşırtan bu kararın ardında, kulüp ile belediye arasındaki ‘moloz’ anlaşmazlığı olduğu öne sürüldü. Buna göre Kırmızı-Beyazlılar ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında moloz döküm yerlerinin işletmesi halinde sözleşme yapıldı.

TÜREL’DEN CEVAP GELDİ

Buna göre Antalyaspor, 2046 yılına kadar senede 25 milyon TL gelir elde edecekti. Daha sonra belediye meclisi birim fiyatını yarı yarıya düşürünce, beklenen gelir de aynı oranda azaldı. Bunun sonucunda da Öztürk, seçim kararı aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu iddialara Twitter hesabından yanıt verdi. Türel, “Ali Şafak Öztürk’ün istifa kararını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Acaba hangi kulüp, belediye kaynakları ile 50 milyon TL maliyetli Avrupa’nın en çağdaş tesisine sahip olmuştur? Hangi kulüp belediye meclisi kararıyla yıllık en az 20 milyon TL sabit gelire kavuşmuştur? Camiaya hatırlatma için bu açıklamayı yapma gereği duydum” dedi.

SOSYAL MEDYADA ŞOK İDDİA!

Antalyaspor Başkanı’nın flaş istifasıyla ilgili sosyal medyada çok konuşulan bir iddia daha var. Fenerbahçeli olduğu bilinen ve bunu da gizlemeyen Öztürk’ün Ali Koç’un listesine girmek için görevden ayrılmaya karar verdiği öne sürülüyor. Öztürk’ün henüz bu konuda bir açıklaması yok.

(Fanatik)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GÜN ORTASI