15 Haziran 2017 11:30 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2017 11:33

Yunan devleri Sloukas'ın peşinde!

Sezon sonu sözleşmesi biten Kostas Sloukas'ı Yunan devleri Olympiakos ve Panathinaikos istiyor.

THY Euroleague’de şampiyon olan Fenerbahçe’yi önümüzdeki günlerde takımdan ayrılması beklenen oyuncular nedeniyle sıkıntılar günler bekleniyor. Sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanacak olan Kostas Sloukas‘a Yunanistan’dan yoğun talep geliyor.

İspanyol basınına göre ezeli rakibi Olympiakos‘un değişmez oyun kurucusu Vangelis Mantzaris‘e teklif götüren Panathinaikos yönetimi 3 yıl için toplam 3.3 milyon euro önerdi. Pire ekibi ise, 2011’den bu yana formasını giyen 27 yaşında ve 1.96 metre şutör guard Mantzaris’e en fazla 2.7 milyon euro önerebildiği ileri sürüldü. Temsilcimiz Anadolu Efes‘in de başarılı oyuncu ile ilgilendiği biliniyor.

Kırmızı-beyazlıların 35 yaşındaki Vassilis Spanoulis’in 1 yıl daha oynayacak olması elini güçlendirirken, Mantzaris’den boşalabilecek pozisyona Fenerbahçe’de 2 yıldır forma giyen Kostas Sloukas‘ı getirmeyi planlıyor. Özellikle coach Ioannis Sfairopoulos, 2008-2010 ve 2011-15 yılları arasında toplam 6 yıl forma giyen eski oyuncusu Sloukas’a yakın olduğu bildirildi. Ancak bu transferde kulüp yönetiminin Fenerbahçe’ye gitmesi nedeniyle kırgın olduğu Yunan oyuncuya sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

Adı Panathinaikos ile de anılan Kostas Sloukas‘ın Yoncalara gitmesi halinde ise Vangelis Mantzaris’in ya Olympiakos’da kalacağı ya da Anadolu Efes’e transfer olacağı iddia edildi.

basketball.com.tr

 

 

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim