07 Temmuz 2017 09:16 | Son Güncelleme: 07 Temmuz 2017 09:17

Yıldız oyuncu 3 yıl daha Fenerbahçe'de!

THY Euroleague'in şampiyonu Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertli kulübün basketbol şube sorumlusu Ozan Balaban, yaptığı açıklamada Nikola Kalinic ile 3 yıllık sözleşme uzattıklarını, Udoh için de gelen bir teklif olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban yeni sezon öncesi transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 
 
Koç Obradovic ile birlikte Genel Müdür Gherardini'nin transfer çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ozan Balaban, geçtiğimiz sezonki Euroleague şampiyonluğunda büyük katkı sağlayan Nikola Kalinic ile yeniden anlaşma sağlandığını belirtti.
 
Nikola Kalinic 3 yıl daha Fenerbahçe'de 

2015 yılında 2+1 yıllık sözleşme imzalayan ve yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Nikola Kalinic ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıklayan Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban, ilk olarak iç transferi bitirdiklerini ve daha sonra dış transfere yöneldiklerini ifade etti.
 
"Bogdanovic büyük ihtimalle ayrılacak"

Yıldız basketbolcu Bogdan Bogdanovic'in NBA'e gittiği yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuşan Ozan Balaban, NBA'den bir takıma henüz resmi imza atmadığını fakat Bogdanovic'in büyük ihtimalle takımdan ayrılacağını ifade etti.
 
"Melli ve Wanamaker henüz bitmedi"

Nicolo Melli ve Brad Wanamaker transferleriyle ilgili de açıklamalar yapan Ozan Balaban, iki oyuncuyla da girişimlerin sürdüğünü henüz resmi bir imzanın atılmadığını ve özellikle Wanamaker için NBA opsiyonunu da göz önüne alarak 15 Temmuz'dan önce bir resmiyet kazanamayacağını söyledi.
 
"Vesely kalıyor, Udoh için teklif gelmedi"

Vesely'nin sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Ozan Balaban, takımda tutmak istedikleri Ekpe Udoh'a NBA'den gelen bir teklifin de bulunmadığını söyleyip, Ekpe için de 15 Temmuz'un kritik tarih olduğunu vurguladı. 

Sporx

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar