14 Şubat 2018 22:51 | Son Güncelleme: 14 Şubat 2018 22:51

Obradovic, Ergin Ataman'ın elini sıkmadı

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ile Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman arasındaki gerginlik sürdü.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ile Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman arasındaki gerginlik, Türkiye Kupası çeyrek finalinde de sürdü.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan ve sarı-lacivertlilerin 100-74 kazandığı karşılaşmanın ardından Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic'e tepki göstermişti.

Maçın ardından Obradovic'in elini sıkmayan Ataman, "Meslektaşlar arası saygı vardır. Bir takımın 24 sayı öndeyken faul yaptırıp, 6 saniye kala hücum etmesi mesleki anlamda çok büyük bir saygısızlıktır. Üzüldüm ama doğal tabii. Tokat olayı ve 25 sayılık mağlubiyetin ardından zor bir hafta geçirdi." ifadelerini kullanmıştı.

Bu maçın ardından ikili, PTT Erkekler Türkiye Kupası'nın basın toplantısında ilk defa bir araya gelmiş ve gerginlik orada da devam etmişti. Basın toplantısında ikili arasında süren gerginlik, bu maça da taşındı. Zeljko Obradovic, karşılaşma öncesinde Ergin Ataman'ın elini sıkmaya gelmedi.

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, hem karşılaşma öncesi hem de mücadele sırasında Ergin Ataman'a tepki gösterdi. AA

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak