06 Temmuz 2017 18:14 | Son Güncelleme: 06 Temmuz 2017 18:14

Nicolo Melli Fenerbahçe ile anlaştı

Avrupa'nın en iyi uzunlarından gösterilen Nicolo Melli'nin, Atlanta Hawks'tan gelen teklife rağmen son Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş ile uzun vadeli bir kontrat imzaladığı öğrenildi.

Fenerbahçe Doğuş'un transfer gündemindeki Nicolo Melli'nin, NBA'den gelen teklife rağmen sarı lacivertlilerin teklifini kabul etti.
 
Avrupa basınında yer alan haberde; sezon bitmeden Fenerbahçe ile anlaşan İtalyan yıldızın, Atlanta Hawks'tan gelen son dakika teklifine karşın Fenerbahçe ile anlaşmasını bozmadı ve sarı lacivertliler ile uzun vadeli bir kontratın altına imza attı. Nicolo Melli'nin transferinin kısa süre içerisinde açıklanmasının beklendiği kaydedildi.

Brose Baskets Bamberg ile yıldızını parlatan ve bu sezon kontratı sona eren Nicolo Melli ile Fenerbahçe Doğuş dışında Real Madrid ve CSKA Moskova gibi Avrupa'nın dev kulüpleriyle de ilgileniyordu.
 
Transferde Fenerbahçe adına İtalya Milli Takım kaptanı Luigi Datome ve Fenerbahçe Genel Menajeri Maurizio Gherardini'nin de özel olarak ilgi gösterdiği bilgisi verildi. 
 
Emporio Armani Milano sonrası Brose Baskets Bamberg'te geçirdiği iki sezonda Avrupa'nın sayılı oyuncuları arasına giren Melli, geçtiğimiz sezon EuroLeague'de 9.2 sayı, 6.5 ribaunt ve 2.7 asist ortalamaları yakaladı.
 
TRANSFERE YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI!
 
Brose'nin yıldızı Nicolo Melli, geçtiğimiz sezonun ortasında Fenerbahçe'ye transfer için yeşil ışık yaktı.
 
TuttoSport'a konuşan Melli, "Herhangi bir ihtimali yok saymak istemiyorum. Şu an geleceğim hakkında konuşmak istemiyorum ama benimle ilgilenen büyük takımların olması muhteşem bir duygu." demişti.
 
Melli, "Menajerimle Avrupa'dan gelen teklifler üzerine görüşeceğiz. Her şey bana bağlı değil. Ben sahada olmayı ve oynamayı seviyorum." ifadelerini kullanmştı.
 
MAHMUT USLU: MELLİ'Yİ DE ALIYORUZ
 
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Bogdanovic gitti mi sorusuna; "Bogdanovic gitti, Udoh ve Vesely muhtemelen kalıyor. Melli'yi de alıyoruz. Wanamaker önce NBA ile görüşecek açıklamalarını yaptı.
 
(Sporx)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE