14 Temmuz 2017 10:54 | Son Güncelleme: 14 Temmuz 2017 10:59

Fenerbahçe Doğuş'ta Bogdanovic'in yerine Rodriguez

Nicola Melli ve Sinan Güler’e imza attıran Fenerbahçe Doğuş, Marko Guduric transferini de bitirdi. Sacramento Kings’e giden yıldız şutör Bogdan Bogdanovic’in pozisyonu için ise, en büyük adaylar: Sergio Rodriguez ile Brad Wanamaker...

Doğuş Grubu’yla dev sponsorluk anlaşması yapan ve bu paralelde tarihi Euroleague şampiyonluk başarısını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, İtalyan menajer Maurizio Gherardini önderliğinde transfer çalışmalarında ince eleyip, sık dokuyor.
 
Basketbolu bırakan Antic’in yerine Melli’yi, Türk oyuncu statüsünde belki de en yararlı isimlerin başında gelecek Sinan Güler’i alan Sarı-Lacivertliler, Sloukas, Dixon, Barış, Datome ve Kalinic’le sözleşme uzattı. Aslında Kanarya kadrosunu korumak istese de geçmiş yıllarda ‘NBA çıkışını’ erteleyen Udoh (Jazz) ile Bogdanovic (Kings) bu hakkını yeni sezon için kullandı. Fener, iki ismin pozisyonlarını doldurmak adına arayışlarını sürdürüyor.
 
Kısa rotasyona takviye...
 
Kısa rotasyonunu güçlendirmek isteyen Kanarya son olarak, Kızılyıldız’ın 22 yaşındaki şutör guardı Marko Guduric’i renklerine bağladı. Asıl merak edilen ise, Bogdanovic’in yerine gelecek isim... Kupada büyük paya sahip yıldız şutörün pozisyonu için, transfer listesinde iki aday ön planda. Avrupa Ligi’nde Real Madrid’le kupaya uzanan (2015), MVP seçilen (2014) ve geçen sezonu NBA’de Sixers’da tamamlayan 31 yaşındaki İspanyol oyun kurucu Sergio Rodriguez ile Darüşşafaka’da forma giyen 27 yaşındaki ABD’li Brad Wanamaker.
 
(Fanatik)

 

 

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı