03 Temmuz 2017 16:40 | Son Güncelleme: 03 Temmuz 2017 17:29

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı

Fenerbahçe, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sinan Güler ile anlaştığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, ülke basketbolumuzun en önemli oyuncularından biri olan Sinan Güler ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, kadrosunu Sinan Güler ile güçlendiriyor.

1 metre 92 santim boyunda olan ve her iki guard pozisyonunda da forma giyebilen başarılı oyuncu, yeni sezondan itibaren Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele edecek.

Sinan Güler’e Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, yarıştığı ‘her kulvarda’ şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü”

Öte yandan Sinan Güler resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray'a veda etti. Tecrübeli basketbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Bugün hayatımda yeni bir sayfa açarak, 4 sezon boyunca formasını giydiğim Galatasaray'dan ayrılıyorum. 4 yıl boyunca kazandığımız başarıları, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi ve tüm paylaştıklarımızı gözümün önüne getirdiğim zaman; Galatasaray'dan huzurlu bir şekilde ayrıldığımı söyleyebilirim. Tüm bu süreç boyunca bana olan desteğini her platformda sunan Galatasaray camiasına içten teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.

Kariyerime Fenerbahçe Doğuş'ta devam etmeye karar verdim. Bu kararımdaki en önemli etkenler, Fenerbahçe Doğuş'un son yıllarda kararlı bir şekilde Euroleague şampiyonluğu hedefiyle yola çıkması ve Avrupa basketbolunda büyük bir atılım yapmasıdır. Açıkçası, bu hedef ve yeni bir mücadeleye dahil olmak beni heyecanlandırıyor. Bu sezon daha da büyüyecek olan yapı ile birlikte, kariyerimin bu noktasında Fenerbahçe Doğuş'ta oynamanın en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Fenerbahçe yönetimine, sayın Maurizio Gherardini'ye ve sayın Zeljko Obradovic'e teşekkür ederim.

Son olarak, bu yaz itibariyle Milli Takımdaki arkadaşlarımla en önemli hedefimiz, ülkemizde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda istediğimiz noktalara ulaşma ve iyi bir sonuç almak olacak. Bu hedefe ulaşmak için yüksek konsantrasyonla iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz ve hem fiziksel hem de zihnen hazır olmamız gerekiyor. Bu yüzden, transfer sürecimin Milli Takım kampı başlamadan neticelenmesinden dolayı memnun olduğumun bilinmesini isterim."

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar