15 Haziran 2017 10:40 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2017 10:46

Ergin Ataman patladı: Bu devran döner

"Zoruma giden şu ki; Başkan sezon bitmeden, 'Ergin Ataman'la görüşeceğiz, takımda kalmasını istiyoruz' dedi. Ben bu söze istinaden tam 15 gün bekledim. Sonuç ortada!"

Ergin Ataman'la yolları ayıran G.Saray, Erkek Basketbol Takımı'nın başına sürpriz bir şekilde Erman Kunter'i getirdi. Biz de bu durumu Ataman'a sorduk. İşte tecrübeli hocanın sözleri: "Ağrıma giden şeyler oldu. Mesela benimle ayrılık görüşmesinin lig bittikten çok sonra yapılması, benden önce başka bir hocayla anlaşılması gibi... Benimle uzatmaya çalışmadılar bile... Başkan'ın görüşmeye katılmayıp, Can Topsakal'ın ofisinde sadece 10 dakikalık bir deklerasyon yapılması da ayrı bir durum! Kararı önceden vermişler tabii. Hep şunu söylüyorlar; Ergin Ataman pahalı bir antrenör,  Ataman büyük takımlarla çalışır. 

Evet!.. Ben pahalı bir antrenörüm ama G.Saray zordaysa bedava çalışırım, bunu söyledim. 

BU DEVRAN DÖNER

Ama onlar çoktan başkasıyla anlaşmış. Can Topsakal söylemiş zaten, 'Ergin Ataman iddialı bir antrenör, biz bu sene iddialı olamayacağız' diye. Profesyonellikte bu tip şeyler olur. Ama Ergin Ataman'a karşı bu tavır çok yanlıştır. Sezon biter, teşekkür edersin. Dersin ki; 'Biz farklı bir şey düşünüyoruz.' Ama bu şekil çok yanlış. Başkan sezon bitmeden her yerde çıktı, 'Sezon biter bitmez Ergin Ataman'la konuşacağız. Onunla devam etmek istiyoruz' dedi... Biz de buna istinaden 15 gün bekledik. Gün olur, devran döner. Mazbata bugün onlarda. Bugüne kadar hiçbir takımla görüşme yapmadım. Çünkü G.Saray'da devam etmek istiyordum. Ancak bundan sonra tabii ki temaslarım olacak.  

KUPALARIMIZ MÜZEDEDİR

Telefonumda yüzlerce mesaj var. Artı sosyal medyadaki destekleri siz görüyorsunuz. Bunlar benim için en güzel şeyler. Bir müzedeki kupalar. Bıraktığımız o kupalar, şampiyonluklar. Artı büyük sevgidir. G.Saray taraftarının büyük sevgisi. Benim için en büyük şey onlar."

Akşam

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar