19 Temmuz 2017 20:42 | Son Güncelleme: 19 Temmuz 2017 20:43

Ender Arslan resmen Türk Telekom'da

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Türk Telekom, tecrübeli oyun kurucu Ender Arslan'ı kadrosuna kattı.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu'nun yanı sıra  kulüp yöneticileri, genel menajer Cenk Duraklar ve başantrenör Burak Gören'in de  yer aldığı imza töreninde, Ender Arslan, kendisini 2 yıllığına başkent ekibine  bağlayan imzayı attı.

Başkan Kutlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde  kararlı ve güçlü adımlar attıklarını belirterek, "Sene kaybetmeden Tahincioğlu  Basketbol Süper Ligi'ne çıkmak istiyoruz." dedi.

Türk Telekom'u hak ettiği Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne çıkarmak  için teknik ekibin raporu doğrultusunda önemli oyuncuları bünyelerine  kattıklarını dile getiren Kutlu, "Ender Arslan'ın da aramıza katılmasıyla  geleceğe daha umutlu bakıyoruz. Gerek Türkiye'nin en köklü basketbol takımlarında  oynaması gerekse de uluslararası tecrübesiyle Ender Arslan'ın takımımıza önemli  destek sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu Ender Arslan ise Türk Telekom Basketbol Takımı  ailesine katıldığı için çok mutlu olduğunun altını çizerek, "Süper Lig hedefimize  ulaşmak için ilk günden itibaren işi sıkı tutacağız." ifadesini kullandı.

Türk Telekom'un basketbol ailesinin çok önemli bir parçası olduğuna  dikkati çeken Ender, "Ne kadar iyi kadro kurarsanız kurun, sahada performans  vermeden başarı gelmez. İşimizi ciddiye alacağız ve inşallah sezon sonunda  sevinen taraf olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Başkent ekibi, daha önce Kaya Peker, TJ Campbell, Polat Kaya, Recep  Doğrusöz, Nusret Yıldırım, Can Akın ve Sercan Ergin'i renklerine bağlamıştı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer