07 Haziran 2017 19:24 | Son Güncelleme: 07 Haziran 2017 19:25

Ekrem Memnun hedefi açıkladı

16-25 Haziran 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde organize edilecek Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımımızda hedef ilk 5'e girmek.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen medya günü organizasyonunda, Avrupa Şampiyonası ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan başantrenörü Ekrem Memnun, "Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmek istiyoruz. Şu an tek yoğunlaştığımız şey bu. Kötü bir turnuva, kötü bir sonuç her şeyi başa döndürür. Buralara gelmek için çok emek verildi. İlk 5'e girdiğimiz anda Dünya Şampiyonası platformuna çıkacağız. Burada iki Letonya maçımız var. Bu maçlara çok önem veriyorum. Takımın durumunu görmek için önemli. Bugüne kadar rakiplerimizle ilgili hiç taktik hazırlığında bulunmadık. Sadece kendi oyun ve prensiplerimizi oturtmak için çalıştık. Ama bu maçlarda rakiple ilgili analiz de yapacağız" dedi.

A Milli Kadın Basketbol Takım Kaptanı Şaziye İvegin Üner ise FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlık döneminin çok verimli geçtiğini dile getirerek"  Ülkemiz adına çok önemli bir şampiyonaya gideceğiz. Çünkü burada ilk 5'e girdiğimiz anda seneye Dünya Şampiyonası platformuna çıkacağız. İlk hedefimiz bu. İnşallah orada ülkemizi Dünya Şampiyonası'nda temsil etme fırsatı elde edeceğiz. Sonrasında da ülkemize bir madalya kazandırmak istiyoruz. Bunun içinde grubumuzda önemli maçlar oynayacağız. Bu anlamda da zor mücadeleler vereceğimizi düşünüyorum. İyi maçlar oynayacağız ve inşallah grubu birinci bitirip, iki gün dinlenip, tekrardan çaprazları oynayıp yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ