24 Mayıs 2017 10:29 | Son Güncelleme: 24 Mayıs 2017 10:30

Avrupa şampiyonu Fenerbahçe'ye iki süper takviye!

THY Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe, Brad Wanamaker ve Nicolo Melli ile şimdiden söz kesti. Sarı-lacivertliler, Darüşşafaka Doğuş'un ABD'li yıldızıyla guard rotasyonunu güçlendirecek. Pero Antiç'in yerine ise Brose Baskets Bamberg'in İtalyan forveti gelecek.

THY Euroleague'de son 3 sezonda Final-Four oynayan ve geçtiğimiz pazar günü Olympiakos'u devirerek Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götüren Fenerbahçe, gelecek sezon da yine güçlü bir kadro kurmak adına hazırlıklarını şimdiden yapıyor...


Hatta sarı-lacivertlilerin kadrosuna katacağı iki oyuncu belli de oldu. 


Fenerbahçe'de Bogdan Bogdanovic'in sezon sonunda takımdan ayrılıp NBA takımlarından Sacramento Kings'e gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bundan böyle Doğuş'un desteğini de alacak olan Kanarya, Sırp skorerin yerini Darüşşafaka Doğuş'tan Brad Wanamaker ile dolduracak.


Bu sezon Daçka'nın başrol oyuncusu olan 1.93 boyundaki ABD'li yıldız, Euroleague'de 16.7 sayı, 3.1 ribaunt, 4.6 asist ve 1.5 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti. 


%43.4 ÜÇLÜK!


Öte yandan Pero Antiç'le de vedalaşmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, Makedon oyuncunun yerine de Nicolo Melli'yi getirecek.


Almanya'nın Brose Baskets Bamberg takımının formasını giyen 2.05 boyundaki İtalyan uzun forvet, geride kalan sezonda THY Euroleague'de 11.5 sayı, 7.4 ribaunt, 2.3 asist ve %43.4 3 sayı yüzdeleriyle oynamayı başardı.

 

Vatan

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE